Vrouwelijke mode, met liefde gemaakt en met trots gepresenteerd; dat is EsQualo in een notendop. De merknaam refereert aan een klein dorp in het zuiden van Spanje waar het leven goed is en de spectaculaire kwaliteit van het licht alles net even een tikje mooier maakt. En dat zie je terug in de collectie, die hoogwaardige kwaliteit en vrouwelijke flair combineert met een vleugje Mediterrane levenslust. De mooie dingen van het leven, ingekleurd door EsQualo

De EsQualo collectie wordt met zorg en liefde ontwikkeld. De nieuwste trends zie je terug in de collecties, waarbij eyecatchers in kleur, prints en dessins afgewisseld worden met onmisbare basics. Rijke stoffen en breisels, natuurlijke materialen en een perfecte pasvorm zorgen ervoor dat je je goed voelt – en er nóg beter uitziet - in EsQualo.

In de collecties van EsQualo vind je items voor elke mood of gelegenheid. Van een perfect gesneden blazer tot een chunky gebreid vest, van een zwierige Bohemien jurk tot een classy shiftdress, van een crispy witte blouse tot een oversized printed T-shirt. Een outfit voor kantoor, casual gekleed de stad onveilig maken, trendy naar een borrel of flink uitpakken voor een feestje? Leef je uit, combineer er op los en creëer je ideale outfit. Van top tot teen gekleed in EsQualo ben je de beste versie van jezelf!

De EsQualo-vrouw houdt van mode die haar persoonlijkheid onderstreept. Wat die persoonlijkheid inhoudt? Zelfverzekerdheid, kracht en trots. Kleurrijk, expressief en spontaan. Stijlvol, smaakvol en een beetje eigenzinnig. Herkenbaar? Beslist geen toeval. Die EsQualo-vrouw; dat ben jij.

 

 

 

esQualo esQualo esQualo esQualo esQualo esQualo