KAFFE is een Deens modemerk, dat de natuurlijke vrouwelijke vrouw sinds 1993 van een moderne Scandinavische stijl voorziet. Kaffe's collecties zijn ontworpen voor moderne vrouwen van alle leeftijden, maten en persoonlijkheden.

Ze willen dat vrouwen elke dag de beste versie van zichzelf zijn, zonder dat ze te hard hun best hoeven te doen. It has to be you!
Trouw aan de KAFFE filosofie, zijn ze loyaal aan het verleden en geloven ze in toekomstige klassiekers. Met meer dan 20 jaar ervaring blijven ze tijdloze collecties creëren met mooie vrouwelijke details.De geweldige stoffen, pasvormen en veelzijdige styles bieden een moeiteloze en verfijnde look.

DUURZAME KEUZES

KAFFE is een merk dat geeft om de mensen en de planeet om hen heen. Ze weten dat ze ook een rol spelen in het waarborgen van een betere plek voor de volgende generaties om in op te groeien. KAFFE is onderdeel van DK Company waar de nadruk groot is op het verbeteren van het leven van werknemers wereldwijd en het milieu. 

Als merk dragen ze bij aan de algehele duurzaamheidsstrategie door inkoop via erkende leveranciers en creatief zijn binnen de grenzen van een duurzame materiaalstrategie. Als aanvulling op de producten zult u in de toekomst ervaren dat er steeds meer duurzame materialen worden toegevoegd.  

 

Kaffe Kaffe Kaffe Kaffe Kaffe Kaffe Kaffe