Poools is een Nederlands modemerk met een stoer en vrouwelijk handschrift. Het Poools team bestaat voor 100% uit vrouwen. Want wie beter dan vrouwen weten wat een vrouw belangrijk vindt op het gebied van mode. Zoals een goede pasvorm en een fijn draagcomfort. Wij werken daarom graag met elastische en comfortabele materialen om hieraan bij te dragen.

Vanuit een monumentaal klooster te midden van de uiterwaarden ontwerpt een enthousiast team de Poools collecties. De collecties kenmerken zich door de vrouwelijke en stoere styling. Details krijgen in de Poools collectie de volle aandacht, en creëren mede de perfecte look.

Vier keer per jaar brengen zij een nieuwe collectie uit, een Spring- , Summer-, Fall- en Winter collectie. Deze  zijn altijd opgebouwd in drie verschillende kleurthema’s volgens de laatste mode tendensen.  De Poools collectie is verkrijgbaar in maat 36 t/m 46. 

POOOLS FASHION IS FEMININE AND POWERFUL

Details krijgen de volle aandacht en creëren mede de perfecte look .Bij Poools streven ze naar perfectie, want alleen de perfecte look laat jou stralen…

POOOLS, THE PERFECT LOOK MAKES YOU SPARKLE!

 

Poools Poools Poools Poools Poools Poools Poools Poools Poools