Welkom in de wereld van Tante Betsy. Tante Betsy houdt van kleuren en patroon, mix en match, van folklore tot retro, van lief voor eigenzinnige, vrouwelijk en natuurlijk uit plezier. Dit alles is verkrijgbaar in de maten XS (maat 34) tot XXL (grootte 50).

Dit alles kan worden gevonden in de kleren van Tante Betsy. Het combineert patronen en kleuren en jersey stoffen, die comfortabel zijn verwerkt. Tante Betsy houdt van details en grappige combinaties: een zoete knop, een schattig borduurwerk, kant en allerlei verschillende patronen.

De kleren ademen vrolijkheid; haar motto is "Geluk in een jurk".

De kleding van Tante Betsy kunnen gedragen worden op verschillende manieren, uitbundige, gecombineerd met kleurrijke panty's, leggings of casual met hoge laarzen en in de zomer met sandalen en elegant met een paar panty's en hoge hakken.

Tante Betsy heeft verschillende collecties per jaar, niet slechts één zomer, herfst en winter collectie, maar ook een "tussen collecties", gevolgd in snelle opeenvolging.

Elk product van Tante Betsy is zorgvuldig ontworpen en Tante Betsy gebruikt alleen hoogwaardige materialen. De kleding van Tante Betsy wordt geproduceerd in verschillende studio's in Azië, zonder kinderarbeid of oneerlijke of onveilige werkomstandigheden voor de werknemers die in deze studio's werken. Wij hechten groot belang aan de verwerking.

Tante Betsy is een uniek Nederlands design merk.

 

Tante Betsy Tante Betsy Tante Betsy