Nieuws & Events

Op 29 januari 2004 opende Kompassen haar deuren op de Melkmarkt in Zierikzee. Het was het begin van een onvergetelijke reis door de modewereld. Na slechts 5 jaar bleek ons pand al te klein, en dat bracht ons naar het bruisende Havenplein, waar we 7 jaar lang onze winkel met trots hebben gehad. Maar de modetijd bleef niet stilstaan, en zo verhuisden we naar onze huidige locatie op de Mol.

Het is geweldig om te zien hoe velen van jullie al bijna 20 jaar lang onze winkel bezoeken. We koesteren de warme band die we met jullie hebben opgebouwd. En niet alleen dat, we verwelkomen ook nog steeds nieuwe klanten met open armen.
🗓️ Daarom willen we graag samen met jullie ons 20-jarig jubileum vieren! Reserveer alvast de datum: 5 april 2024. Het belooft een avond vol verrassingen en modeplezier te worden die je niet wilt missen. Blijf onze website en social media kanalen de komende maanden in de gaten houden voor spannende updates en nieuws rondom ons jubileum.. We kunnen niet wachten om deze mijlpaal met jullie te delen en samen nog vele jaren van stijl en mode te beleven!
Scroll naar boven