Nieuws & Events

We vinden het geweldig om onze nieuwste ideeën, het laatste nieuws en evenementen met je te delen, want we waarderen je nieuwsgierigheid en betrokkenheid enorm.

Een Hartverwarmende Black Friday: Geven Met Compassie

Het geroezemoes van Black Friday vult de lucht, en terwijl winkels pronken met verleidelijke kortingen, besluiten wij een andere koers te varen. In plaats van enkel te ontvangen, geloven wij in het delen van compassie en het verspreiden van warmte, vooral in deze tijd van het jaar.

Lees verder »

Kompassen 20 jaar🥂

Op 29 januari 2004 opende Kompassen haar deuren op de Melkmarkt in Zierikzee. Het was het begin van een onvergetelijke reis door de modewereld. Na slechts 5 jaar bleek ons pand al te klein, en dat bracht ons naar het bruisende Havenplein, waar we 7 jaar lang onze winkel met trots hebben gehad. Maar de modetijd bleef niet stilstaan, en zo verhuisden we naar onze huidige locatie op de Mol.

Lees verder »

Donderdag koopavond

Goed nieuws! Vanaf deze week hebben we weer een koopavond op donderdag tot 20.00 uur. Dat betekent dat je nu langer de tijd hebt om onze collectie te bekijken en jouw favoriete items te passen.

Lees verder »

Nieuw bij Kompassen PEPPERCORN

Nu bij ons in de winkel het Deense merk PEPPERCORN. Elk seizoen selecteren ze zorgvuldig de belangrijkste trends en zetten deze om in toegankelijke en duurzame ontwerpen die je kunnen inspireren. PEPPERCORNMakkelijk te dragen, makkelijk te stylen.Het gaat allemaal over jou. Nieuwsgierig? Kom dan gezellig bij ons langs op de mol 9 in Zierikzee!

Lees verder »
Scroll naar boven