Nieuws & Events

We vinden het geweldig om onze nieuwste ideeën, het laatste nieuws en evenementen met je te delen, want we waarderen je nieuwsgierigheid en betrokkenheid enorm.

Foto’s modeshow Kompassen

Vrijdag 5 april vierde Kompassen zijn 20-jarig jubileum met een betoverende modeshow in de historische kerk van Brouwershaven. Op de catwalk schitterden 26 modellen. Ontdek de hoogtepunten van dit speciale evenement hieronder.

Lees verder »

Praktische informatie modeshow

We kijken er naar uit je te verwelkomen op onze wervelende modeshow, die van start gaat om 19.30 uur. De Grote of Sint Nicolaaskerk, kerkplein 3 is open vanaf 18.45 uur. Dit biedt u de gelegenheid om op uw gemak binnen te komen en uw zitplaats te vinden voordat de show begint.

Lees verder »

Een Hartverwarmende Black Friday: Geven Met Compassie

Het geroezemoes van Black Friday vult de lucht, en terwijl winkels pronken met verleidelijke kortingen, besluiten wij een andere koers te varen. In plaats van enkel te ontvangen, geloven wij in het delen van compassie en het verspreiden van warmte, vooral in deze tijd van het jaar.

Lees verder »

Kompassen 20 jaar🥂

Op 29 januari 2004 opende Kompassen haar deuren op de Melkmarkt in Zierikzee. Het was het begin van een onvergetelijke reis door de modewereld. Na slechts 5 jaar bleek ons pand al te klein, en dat bracht ons naar het bruisende Havenplein, waar we 7 jaar lang onze winkel met trots hebben gehad. Maar de modetijd bleef niet stilstaan, en zo verhuisden we naar onze huidige locatie op de Mol.

Lees verder »
Scroll naar boven